Brasa är mysigt!

Och den värmer litet rum väldigt snabbt, särskilt om den tar luft / syre direkt utifrån via kanaler i golvet (?) och inte från rummet som kaminen står i. Hög mysfaktor är det i alla fall nu på vintern.
 
I kväll blir det inte brasa men efterlängtade gäster! Gäster som till och med  är att betrakta som prominenta. Men de får inget standardkäk. De kommer att bli utsatta för ett experiment, lika spännande för dem som för oss. Fast det vet de inte än, det blir en överraskning. ;- )) Detta har vi aldrig bjudit på förut.  Jag kan bara hålla tummarna att det går vägen. Kvällen kommer i alla fall att starta med lite sightseeing och släktforskningstema.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken vacker kamin ni har! Vi har öppen spis i sommarstugan men eldar inte i den. Skorstenen behöver ses över och det har inte blivit av...

Maten ror du säkert i hamn!

Trevlig kväll :D

Svar: Tack! Ja, detta med maten är spännande! Det blir den vi planerat även om vi får andra gäster, men lika trevliga.
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Så mysigt med en braskamin. varmt och skönt blir det också.
Svar: Andreas ska gå i skolan här i två veckor. Det var villkoret för ledighet från skolan i Sverige. Vi hälsade på och vi fick ett mycket bra intryck.

Svar: Va bra med skola på plats! Det blir mycket frånvaro annars.
Inga Magnusson

2017-02-11 @ 16:02:26
URL: http://veiken.se
Postat av: FREEDOMtravel

Vi älskar att elda i vår kamin, men det blir alltid FÖR varmt i båten ;) Undrar vad det blev för mat? Vi blev bjudna på fondue hos vänner i helgen, de hade precis köpt en fondue-gryta, så det var också lite intressant ;) Gott blev det!

2017-02-12 @ 22:46:55
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback