Tax Seffrin har fixat sin egen liggplats! ;- ))

Här har vi alltså fjäskat för lille taxen. Först fick han en fin Biabädd med ullfilt. Men den verkade vara  för liten. Våran tax ville inte sno ihop sig som en liten kringla, han ville sträcka ut i hela sin längd.  Så då fick han en annan bädd, den till vänster med täcke och påslakan. Den var stor nog för Seffrin att ligga raklång i, men dög inte heller. Varför vet vi inte.  Nu har han fixat en egen liggplats på golvet mellan bäddarna. Han drog själv ut ullfilten ur Biabädden  och la sig med huvudet på den!!!
 
Detta är i alla fall Seffrins revir, i vilket Roland och jag också är inneslutna sittande i varsin fåtölj framför teven.  Gamle Jazz och dunker Hej får inte komma närmare än en meter, då lyfter Seffrin  stelt på huvudet (reser sig inte ens!) , stirrar på dem och morrar dovt djupt ner i strupen. Då drar de sig fromt tillbaka. Unge  Hambo är däremot accepterad som lekkompis. Tveklöst är  Seffrin chef i vår lilla hundflock och de stora hundarna  har inrättat sig. Taxar är speciella, med en helt felaktig uppfattning om sin egen storlek och sin egen betydelse. ;-))
 
(Ser nu på bilden hur exakt Seffrin färgmatchar golvet! ;-)) Tur att vi inte ska byta ut golvmattan på den här avdelningen.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback