Roland kör i skogen o jag julstädar äntligen!

Roland hugger i skogen varannan dag och kör ut det huggna varannan dag. Och grymtar över att det är granar med gamla körskador. Igår var det alltså utkörning. Arbete i egna skogen är det i stort sett hela vintern av och till för den som har en bit egen skog.   Sen råkar det komma med någon hund till skogen också ibland. ;- ))  Igår  var det gamle Jazz. Och han hittade en hare som han jagade på. Haren kom till Roland som filmade den och lade ut på facebook. Haren  fick en stunds motion och lever vidare.
 
Jag var redig hemmafru under tiden,  gjorde rent i kylar och frysar i köket. Det passade nu när mattläggaren varit här och vi ändå måste flytta omkring köksapparaterna.  Så skönt att få slänga allt som datum gått ut på och sortera upp. Behövde göras oftare förstås. Torkade golven också och plockade fram lite juldukar och sånt. Ska fortsätta imorgon lördag. Nu finns som sagt inga legitima skäl längre att skjuta upp julförberedelserna, för mig är ju det här lite motigt. Jag är ingen entusiastisk julpyntare, men gör min plikt mot traditionerna.
 
Vi hade för övrigt en trevlig kväll igår fredag med Thomas. Det var ett tag sedan och vi hade ett speciellt ärende förutom att bjuda på kvällsmat. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Imponerande! Här hemma finns en del som borde åtgärdas...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback