Nostalgibesök i barndomslandet!

Fin renovering invändigt av stationshuset i Kumla. Trevligt café in till vänster med idel hembakat bröd och gott glutenfritt. Undrar hur det ser ut i Hallsbergs station? Där hängde vi en del när jag var ung och vi reste ofta med tåg förstås både kort och långt.
 
 Kumla station utifrån.
Bilder nedan från mitt besök i barndomens Hallsberg. Jag träffade släktingar och vänner, kort men intensivt, roligt och välplanerat blev det.
Några trevliga dater med gamla klasskamrater och goda vänner, bror och svägerska.
Jag har ingen erfarenhet av att köpa sallad. Plockar alltså för mycket, sallad för nästan 80 kr- Det är ju alldeles för mycket för en portion. Det fick bli hälften kvällsmat och hälften frukost dagen därpå.
 
 
Smarrig äting blev jag bjuden på, här glutenfritt hembakat, av en ungdomsvän. Av svägerskan också god mat men det kommer senare med recept.
 
Om man har en sån här värstingsymaskin så kan man sy så här fina väskor som bilden nedan
 
 
Hej  Lisbeth! Ditt hus är fortfarande det finaste i omgivningarna, tror att det byggdes redan på 60-talet. 
 
Glad att de som köpte mitt barndomshem  vårdar det så fint både boningshus och som här uthus. Tänk lönnarna vid infarten finns också kvar. Här tar vägen slut. Fast vi fortsatte på bygdetur i barndomslandet.
 
Mina föräldrars grav är välvårdad av församlingen.  Jag lade på lite mer granris från Liane.  Båda mina föräldrar trivdes här på Liane med jordbruk ,hundar,  jakt och vilt. Det hade de växt upp med och kände sig som hemma. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback