Näh... Seffrin ville inte posera!

Jag hade planerat att ta en bild med Seffrin i förgrunden efter vår långpromenad igår och ha  den fina sjöutsikten som bakgrund. Tänkte att det borde bli prydligt. Men han ville inte. Han brukar inte vara rädd nere vid stranden men nu slog det helt slint. ;- )) Han var på helspänn,  ville bara ner i mitt knä hela tiden och skakade  i sin lilla kropp. Han var rädd för vattnet kanske, jag vet inte, men det var ju is hela vägen.
 
Här var en alternativ bakgrund bakom Seffrin med den snygga flygplansrepan på himlen, riktning åt norr.
 
Eller en bakgrund åt andra  hållet med solnedgång över Pers udde och Dramstadholmen vid halv fyratiden, riktning  åt söder.
 
Men som sagt min lille tax var inte med på noterna. Däremot hittade han på  tre ställen färsk vittring efter rådjur under vår långpromenad. Då var  han kaxig, drog i vind och undersökte  ivrigt på båda sidor av vägen,  där de kommit och dit  de gått. Han gick   på bakbenen med nosen i vädret, tittade anklagande på mig och  förstod  inte alls varför han inte fick  komma lös och sätta fart på det hela. Men då måste det till pejl och GPS och telefonspår och det hade vi inte.  Vill ju inte riskera att tappa bort honom i terrängen. Om han blir byte för vargar vill jag åtminstone veta vad som hänt. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Fyrbenta vänner gör inte alltid som man vill! Yngsta fröken tänkte ta en bild på henne och Miss E igår men hon ville bara busa och satt inte still en sekund!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback