Stairway to heaven - Led Zeppelin!

 
Fick se en suverän konsertversion av den här låten på facebook. Detta är bland det bästa som gjorts någonsin i musikväg, alla genrer inräknade. Jag minns när skivan kom och har den kvar än som LP, från 1971. Stairway to heaven är lång i den här versionen,  nästan 8 minuter  och rymmer en massa, från känslig lågmäld start till den superrockiga avslutningen. Jag var tvungen att hämta upp den ur källarvrårna och kolla på den. Skivomslaget är lite ovanligt. Ingenstans på det står vad skivan innehåller och bilderna på det dubbla fodralet är dramatiska. Jag delade konserten på min facebook, lyssnade ett par gånger och märker att jag fortfarande kommer ihåg vartenda ord i texten - avdelning värdelöst vetande ;-))
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veiken

Otroligt trevligt med nostalgi... vi har tyvärr inte sparat alla EP och LP. Dom fick inte plats när vi flyttade till en mindre bostad!

Svar: Jag hade inte jättemånga, kanske 30 - 40 stycken, men alla är kvar. Mina barn vaktar dem noga och säger varje gång de varit i källaren att jag inte får slänga dem eller sälja dem. De har blivit populära igen på något vis, men jag har ingen spelare tyvärr
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback