Mest Karl-Johan är det

Mest Karl -Johan svamp är det nu och det är verkligen många.  Kan tänka mig att de som plockar för förtjänst kan få in en peng på dem om de betalas bra, blir ju fort några kilo.Men nu börjar en del bli gammalt och får skäras bort.  Roland tar med sig svamp han träffar på i skogen när han släpper hund, jag förväller och fryser in, fast kanske vore bättre att skära i tunna skivor och  torka. Har jag inte gjort med den här svampsorten bara med trattkantareller. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Torka svamp lär fungera väldigt bra har jag förstått. Här kommer vår från grönsaksdisken på ICA.

Svar: Ja, vi har vänner som torkar i ugn, tunna skivor, det funkar. Vi har också vänner som har särskild tork till ändamålet. Fast så ambitiös blir nog inte jag.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback