Grattis mig, formellt första pensionsdagen!

Formellt, om man nu ser till anställning /  lönutbetalningar och sånt, så är idag min första pensionsdag. Jag har funderat en hel del innan hur det skulle kännas och nu vet jag.  Det känns ok, varken jubel eller gråt. Men lite allvarsamt, en ny fas i livet, en fas att ta vara på. Märker lite förfärat att mitt yrkesliv sjunker undan mycket snabbare än jag trodde. Annars har ju vanligt sommarlov ändå i bakhuvudet innehållit en grovplanering för höstens jobb. Men nu är det inte så, det sista sommarlovet för min del.  Tänkte nog att jag skulle hinna skriva lite mer om barns lärandeprocesser innan jag glömt allt och och inser nu att jag får göra det rätt snabbt, innan allt är borta. 
 
Vi firade i alla fall med bubbellunch i sommarhuset och vildhallon plockade på tomten här. Jag plockade ett par timmar och det märks inte ens, så mycket finns det. Absolut en kanondag och i kväll kommer våra goda vänner med båt över sjön för att äta här med oss, rökt älg och potatisgratäng som huvudrätt  och med sill o pot till förrätt.  Det är gemytligt, ser vi fram emot!
 
Många blir vrak, inte alls så fina som förra året. Det har varit torrt. 
 
 
 
 Men varsin lunch räckte det till, med råge.
 
Både frukost och lunch idag  på nya sydterassen. Här blir det morgonsol och middagssol. Det var massor av kanoter som passerade på sjön idag. Vi räknade till 22 stycken, men missade säkert några.  Det såg trevligt ut och de hade uppenbarligen med sig ett par motorbåtar som service. 

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Hoppas att du kommer trivas med denna nya fas i livet och passar på att njuta av fördelarna!

Svar: Tackar! Jo, det kommer nog att bli bra med mycket frihet och egen tid.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback