En helt ny syn på tillvaron!

Nya glasögon fick det bli. De gamla var så repiga att det började bli suddigt i synfältet. De nya är lätta och  diskreta. Jag gillar dem. Annars är det ju en liten fasa varje byte. De är ju så dyra, tänk om jag inte gillar dem sen efter några dagar, de förra blev jag aldrig riktigt vän med. De här hade i alla fall någon sorts garanti, om man ångrar sig inom tre veckor så får man nya kostnadsfritt. Nu kostade jag på bred slipning och bra glas. Dessutom ingick ett par slipade solglasögon och ett par till skärmavstånd. Nu är det här bekymet avklarat de närmaste åren. Men jag ska inte vänta så länge till nästa byte. Det är verkligen suveränt att se allting klart, både nära och långt bort. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Bra glasögon ska inte underskattas så det är bäst att inte vänta för länge med att byta. Hoppas du ska trivas med alla tre paren!

Svar: Exakt! Nästa gång blir det snabbare byte. Jag har famlat i suddigt mörker för länge, märkte inte hur illa det var förrän jag fick nya nu. En helt nu värld verkligen och jag ser rådjuren på andra sidan åkrarna före Roland! Ha ha...!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback