Stockholm igår torsdag!

Jo, vi åkte fram och tillbaka till Stockholm, 80 mil sammanlagt, igår för att hämta maskiner som blivit över när sonens kök renoverats. Inte så gamla och väl fungerande.  "Bra å ha - grejer" även om de inte ska installeras direkt. Men kan så småningom behövas i något hus.
 
 
 
Hjälp att bära fick vi av den här trevliga byggkillen. Han bor i Huddinge men har jobbat nåt år så där i Filipstad och tyckte Värmland var fint. Byggare Jeppe, Markus kompis,  var tyvärr upptagen på annat håll så honom träffade vi inte den här gången.
 
Vi har aldrig gjort den här turen på en dag förut. Lite slitigt var det, en kanna kaffe och fem smörgåsar gick åt. Vi stannade till på Eurostop i Örebro också  för att få oss lite mat. Jag tog en bakad potatis med skagenröra. Den var oätlig, helt  dränkt i en driva av riven ost istället för smör (!) och skagenröran var inte alls skagenröra utan en oljig majonäs. Isch! Rolands grekiska biffar var dock helt ok. Så det funkade. Vi åkte vid halv sju och kom hem vid 8-tiden.  Roland hann till o med släppa Jazz en sväng vid hemkomsten och han fick opp en hare. Gammal är äldst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback