Slippa Svenska Postkodlotteriets erbjudanden ...

... kan man om man ringer deras kundtjänst: 0771 - 225522. Jag gjorde det för några år sedan och vi har sluppit eländet men nu började det komma igen. Så det blev ett nytt telefonsamtal idag så nu ska vi inte behöva få de här irriterande breven framöver.  
 
Vi sympatiserar inte med lotteriet. Det  ger stora pengar till organisationer som WWF och Naturskyddsföreningen, vilka notoriskt och år efter år saboterar alla försök till en vettig förvaltning av de stora rovdjuren, framför allt varg.  Dem vill vi inte försörja vare sig direkt med pengar eller indirekt genom att delta i Svenska Postkodlotteriet.
 
Det finns en annan orsak också och det är att Svenska Postkodlotteriet framställer sig själva som enbart godsinta med överskott som blir bidrag till olika organisationer. Men samtidigt så har de som jobbar med Postkodlotteriet eller har uppdrag  där,  gigantiska ersättningar, hemliga i storlek förstås, men det finns goda antaganden om beloppen. Ofta anlitar man politiker, ex-politiker, tv-kändisar osv.
 
Så länge man inte redovisar öppet hur mycket som går till omkostnader  eller som hamnar i de egna fickorna, så finns det för mig ingen trovärdighet. Det gäller alla de här "välgörenhetsorganisationerna". Några har avslöjats med fingrarna i syltburken men inte alla, framför allt inte de som verkar inom natur- och djurområdet. Där skulle behövas en genomlysning.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veiken

Tack för detta. Ska inga det där samtalet! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback