"Hôrdasskonna" och "bätterskonna" ...

.. skulle man nog säga på dialekt, i alla fall uppe i Ekshärad.  Till vänster på bilden ovan är alltså vardagsskorna. Det är gamla favoriter som fått bära mig på många långpromenader. Nu var det helt slut, trasiga med hål i. Så de åkte till slut i soporna. Skorna till höger är exakt samma typ, Ecco med nät, inköpta förra året och de har hittills fungerat som lite bättre skor, alltså till jobbet och så.
 
Men nu får finskorna bli  vardagsskor och jag har investerat i ett par till likadana. De ska bli finskorna.
Jag håller på med det där när det gäller skor och stövlar och andra kläder; om jag gillar ett plagg så köper jag ett till som är lika! Det funkar ju om man som jag är totalt omedveten om mode och saknar behov  att variera. Håller gärna kvar vid det som funkar  istället, sånt som är bekvämt. Tråkigt skulle nog någon tycka men jag tycker att det enbart är lättvindigt.
 
Så här är det på vinterskofronten, med vardagsskorna för långpromenader till vänster och jobbskorna till höger. Helt lika skor är det och båda är, också Ecco tror jag. Det märkets läster passar ofta mig som har lite pjoskiga fötter.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hittar man en modell som passar så är det lika bra att hålla sig till den!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback