Bort med ointressanta medlemstidningar ...

.. och motbjudande reklam!!! Det har varit lite av den här sommarens projekt att bli av med mängderna av pappersprodukter som drattar ner i postlådan. Numera läser vi NWT digitalt sida för sida och betalar bara en bråkdel av vad det kostar att få den på papper. Kanonbra! Men det är inte enbart en kostnadsfråga utan är  också skönt både praktiskt och som miljötänk att inte slösa med papper.
 
Förra veckan sade jag återigen upp Postkodlotteriets erbjudanden. Har gjort det förut men nu började de komma igen.  Postkodlotteriet betalar stora summor pengar till de organisationer som ständigt saboterar alla försök till rimlig förvaltning av den svenska vargstammen, ex WWF. Det vill jag inte stötta, inte ens med att ta emot deras brev.
 
Den här veckan har jag "gjort slut" med "Läkare utan gränser" Det var lite pyrt eftersom de har kännts som den sista välgörenhetsorganisation som jag ville stödja. De har inte avslöjats med vänskapskorruption eller orimliga ersättningar till sina ledare. Men de senaste politiska ställningstagande var helt fel så nu går de också bort. De borde ha stannat vid att syssla med hjälp, inte ägna sig åt politik.
 
Idag har jag ringt och sagt upp   Lantmännens medlemstidning "Grodden". Den är numera ointressant för oss, dels är vi inte aktiva bönder, dels finns ingen Lantmännenbutik i Årjäng.
 
Nu när jag inte har "fel" tidningar längre i huset så unnar jag mig att köpa bra och intressanta tidningar på papper istället. "Elle decoration" (tidigare Elle interiör!) gillar jag och den finns numera också på Ica Sillerud.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback