Dadlar rullade i bacon! Så smarrigt!

 
Gårdagkvällens förrätt var dadlar omlindade med bacon och stekta. Man hade haft en tandpetare i för att hålla ihop under stekningen. När jag har gjort den här rätten vet jag att jag hade bestyr med att få ihop det hela.  Det söta och det salta matchar i alla fall  det rökta perfekt. Varmrätten sen var chili con carne ungefär med bönor och Jansson. Dessert plommonpudding.  Roligt har vi haft och gott smakade det. Jag är väldigt tacksam för våra goda vänner, flera av dem gillar verkligen att laga god mat och är dessutom trevligt folk!. Igår kväll fick jag åter igen höra en del historier från hur det var i  bygden förr. Uppskattat!
 
Och vi satt under den här vackra, enkla ljuskronan i taket.
 
För övrigt så lyckades jag få till putsning av ytterligare ett fönster under gårdagen. Nu är det bara tre mindre kvar och de bör jag fixa idag  och imorgon söndag. Det ska gå!!! Idag får vi en del älgkött att ta vara på, men jag borde hinna fönster innan dess.  

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Dadlar med bacon är supergott! Vi brukar lägga in en mandel i mitten och göra dem i ugnen.

Svar: Smart! Måste jag testa!
Inga Magnusson

2016-10-15 @ 08:29:06
Postat av: Znogge

Är väl den rätten som kallas för "kackerlackor" tror jag :D God mat är sällan fel!

Trevlig lördag!

Svar: Har aldrig hört kackerlackor om den rätten!;-)
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback