Klädköp brukar vara ångestfyllda!

Jag har aldrig varit íntresserad av kläder och köp av kläder har för det mesta varit en vånda, ofta har det blivit helt fel. Men man måste ju ha nåt på sig, helst lagom stort, lagom varmt och lagom fint / vardag. Så det har inte funnits särskilt många klädköp presenterade på min blogg eller min facebook. Fast här kommer ett undantag. Jag drattade in på CGC, mest för att förbereda eventuellt besök på herravdelningen med gubben. Men jag tog en sväng på övervåningen också.
 
Och sprang rakt på en jacka som jag behövt länge, men som jag dragit mig för att börja leta efter; en ny mörkblå, lagom varm innan värsta vintern kommer. Den här bara funkade direkt!!!  Para Jumpers tror jag märket heter eller nåt sånt och jackan Irene. Tunn dun, inte tjock och bylsig, mjuk och följsam, bubblar inte upp i ryggen, lite figursydd, superlätt. Jag var verkligen jätteglad.
 
Senast jag köpte den här typen av jacka var minst 8 år sedan, i en butik i Arvika på Storgatan. Och jag minns fortfarande exakt var den hängde, rakt fram till höger, längst bort. Fast nu har den börjat den bli sliten och behövde bytas ut. Det här var ett par veckor sedan och jag är fortfarande lika nöjd. Nu behöver jag nog aldrig köpa en sån här jacka mer, så skönt!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Grattis till ett bra köp! Snygg och ser dessutom varm och skön ut :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback