Nej inte vår ....

... inte än i varje fall - bara till låns igår kväll ett par timmar.  Robotdammsugare är det! Vi ville testa hur detta mirakulösa städhjälpmedel skulle funka i praktiken hemma hos oss. Vi måste ha sett jättelöjliga ut när vi följde den här i någon dryg timme och spejade på varje lite sväng. ;. ))  'Vilka möbler tar den sig under? Var fastnar den? Klarar den tagg-mattor? Hur gör man med skorna? Hur kan man rädda undan sladdarna och hundleksakerna? Rut blir nog arbetsnamnet så länge. Om det blir någon inköpt funderar vi på. Vi inser att den kräver ett visst mått av ordningssamhet av sina ägare, det går inte att drälla saker på golvet hur som helst. Klarar vi det?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Den är toppen! Våttorkade golvet efter den igår och har aldrig haft så rent vatten efter!

Svar: Det ser ut som om det blir en här också. Vi får väl skärpa oss och plocka undan på golvet.
Inga Magnusson

2016-05-31 @ 10:25:12
Postat av: znogge

Sonen fick en för flera år sedan men den användes aldrig utan hamnade nog i soporna. Är tveksam till hur det skulle fungera med våra fyrbenta vänner... Du får rapportera om det blir köp!

Svar: Han använde den alltså inte?? Oj en sopa värd c:a 5000 kr!!! Varför funkade det inte hos honom. Var det bristfällig teknik eller passade den bara inte in i vardagslivet.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback