Malin, Roland o Tanja

 Dotter Malin är alltså 2 år på den här bilden, blandrastiken Tanja är 3 månader och husse Roland är rimligen 23 år. Fotot är taget i lägenheten i skolhuset i Snarkil. Vi bodde där då och flyttade vid älgjakten 1977 till vårt hus, som då var nybyggt. Det var en rätt liten trea för oss 4 personer men vi hade ändå plats med hundar, både Tanja och stövare. Barn nr tre, Mattias hann ju också födas innan vi flyttade till rymligare bostad. Barnen växte upp med hundar tätt inpå sig från första början.  Visst är dom lika, barnbarn lilla Lovis i Umeå som nu är två år och mamma Malin två år på den här bilden!

Kommentarer
Postat av: Lena Nygren

Sååå liika! Helt otroligt, säger jag som är en trogen följare av din blogg. Hittade dig genom Annaa Mattsson, min gamla skolkamrat från Udevalla. Det visade sig sedan att min dåvarande lärarkandidat, Marie Eldberg, också läste din blogg. Förstod det när hon kommenterat läromedel som du nämnt i din blogg. Världen är liten!
Nu bor min dotter i Vasastan så jag har läst mycket om förskolan Kastanjen som du lovordat. Gör reklam för den, eftersom jag har ett barnbarn som är 2,5 år. Dottern håller dock på deras förskola):

Svar: Hej Lena! Men världen är bara så liten, genom slumpen tre beröringspunkter oberoende av varandra; Annaa, Marie och Kastanjen i Vasastan! Va roligt att du följer min blogg och att du kommenterade. Förstår att du hängt med länge eftersom Annaa som var den första kontakten gick bort för flera år sedan. Om du har ett nätforum så vore det roligt att följa dig också, men det syns inget här. Tack för att du "gjorde min dag" och ha det så gott!
Inga Magnusson

2016-05-25 @ 15:27:59
Postat av: Lena Nygren

Glömde jag att skriva under? Om så var fallet, Lena Nygren, en trogen läsare...

2016-05-25 @ 15:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback