Ledig dag fredag

Extra ledig dag utan dåligt samvete ;- ))
Jag har välutbildade och duktiga vikarier  som rycker in så det är inte så skämmigt att vara ledig som det skulle vara annars. Dessutom präglas skolan de här sista veckorna på läsåret av annat än vanlig undervisning;  roliga grejer som träning för skolavslutning, friluftsdagar och utflykter, så min verksamhet med specialundervisning blir lite sidsteppad.
 
Ledig dag från skolan är det fast  inte så ledig ändå. Den präglas av olika sorters städning, men det är helt ok. Sen var Roland i Årjäng idag på förmiddagen och köpte godsaker av fiskbilen. Så matlagningen inför kvällens äting kan bli rolig. Det ser jag fram emot. Och han var på Broms café och köpte nåt så suveränt som gluten- och laktosfria jordgubbsgräddbakelser!!  Alldeles ny idé tror jag, har åtminstone inte sett förut. De låg ute på Broms facebook så via den hittade jag dem och ordnade genast så att gubben skulle gå in o ta med sig.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Finns med andra ord hopp om en god kväll :D

Svar: Ja, det blir ugnsbakad torskrygg med pressad potatis, alternativ aioli, romsås, räkor och pepparrot. Och glutenfria bakelser till dessert. Bättre kan det inte bli. All städning avklarad
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback