Mycket soving är det med valpen Hambo!

 
 
 
Han har hittat sin plats här och är så trygg. Från den här dynan kan han se vad vi håller på med. Han har sina leksaker runt sig; plastflaskor med lite vatten i som han kan rulla med, boll, lurvig leksak. Och vi är helt fixerade vid hans kissning, bajsning och äting.  Lite som att ha en bäbis.. ;- ) Men det är så roligt att ha en liten valp. Man går omkring med ett leende hela dagarna. ;- )
 
I natt har han sovit bra. Vaknade en gång vid halv 4 tiden och då behövde han komma ut för att göra sina behov. Sen sov han till bortåt 7. Dags för mat och lek. Sen sovning. När han leker vill han gärna bita mycket i allting. Men när vi ryter till + klappar i händerna så slutar han och väljer sina objekt. Han har slutat bita i mina händer och i dynan han sover på. Testar fortfarande stövlar och skor. Roligt att han  lyssnar på våra röster.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Visst är det alldeles underbart med valp i huset. Herr Hund tuggade inte på något men Miss E förstörde våra köksmöbler bland annat. Tack och lov så försvann den ovanan...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback