Premiärtur med Rut!

 
Rut är nu invigd, vår robotdammsugare! Lite kluring med inställningar är det fast den enligt jämförande tester skulle vara lättbegriplig. Hon jobbar snällt en timme sen går hon in för laddning. Hur länge hon laddar har jag inte kollat. Rent och fint blir det i alla fall. Nu planerar vi att fixa till det så hon kan ta fler rum än bara vardagsrum / kök och datorrum. Just nu röjer Roland i sovrummet så hon ska kunna ta det.  Och tänk hon går in i hörnen och gör rent eftersom hon har två hörn. Nu ska jag bara klura färdigt på skohyllor som hon kan jobba under.. Den här gången tog vi helt sonika ut alla skor och skomattor.
Den här första turen fick hon göra när vi var i närheten, mest på altanen och inne. Men sen ska hon få jobba när vi är borta, för hon väsnas rejält.
 
Uppdaterat efter sovrumsturen: Hon klarar det mesta men fastnar gång på gång i de här stagen som gör att sängen kan lyfta. Men det måste gå att ställa sängen på nåt så den blir lite högre. Det är inte mycket som fattas för Rut ska gå in under dem
 
Uppdaterat efter att jag skurat under sängen! Asch man behöver inte ställa sängen på något för att få upp den. Det räcker att hissa opp sängen i max högläge, då åker de här stagen opp och lämnar god plats för Rut under sig.

Kommentarer
Postat av: znogge

Smidigt och bra fast våra hundar hade garanterat jagat henne och skällt så det får nog vara!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback