Postbil utan AC!

Just nu kom postbilen förbi.
 
Jag sitter bekvämt här i skuggan på altanen med utfälld markis och lite fläktande vindar  runt mig och jag ser den gula bilen passera. Termometern i solen visar på + 45 grader, men hos mig här i skuggan är det lagom än så länge innan solen ligger på från söder.. Vågar inte ens tänka på hur varmt det kan vara i postbilen som saknar AC. Kan nog tycka att det är lite ynkligt av posten att man inte är mer mån om de anställdas arbetsmiljö. Det är ju inte en valfri  kort tripp för nöjes skull som de gör, de sitter i de här bilarna hela dagarna i hettan. Och ska dessutom arbeta under tiden. Som Siv-Britt skriver i en kommentar till detta på facebook (samma problem i Skyttmon hos henne) så försöker vi skydda barn och hundar från att fara illa i heta bilar, men vem bryr sig om dem som måste jobba i jättevarm bil. ?

Kommentarer
Postat av: Bo Lindberg

Inte nog med detta utan På vintern halkar dom omkring på isiga vägar med 2 hjulsdrift för 4wd blir för dyrt för postverket

Svar: Facket ska ju normalt vara på hugget när det gäller arbetsmiljöfrågor om nu inte arbetsgivaren är lyhörd. Men här har man tydligen inte gjort någon insats.
Inga Magnusson

2016-06-03 @ 17:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback