Cyklade till Sanda igår kväll!

Släng er i väggen alla hurtiga kollegor! Jag cyklade  till Sanda igår kväll, fram och tillbaka!  Det är en mil! Asch, jag vet att ni alla spänstfenomen skulle fixa det på en lunchrast, men jag är ändå lite stolt att jag grejade hela vägen fram och tillbaka. Har inte cyklat på väldigt länge. Använde muskler som jag glömt bort för länge sedan. Jag kunde nästan höra hur de klagade på att väckas ur sin dvala. Och imorgon blir det nog ont både här och där. Glömde att stretcha förstås.
Gubben cyklade med Jazz och Hej. Jag cyklade utan draghjälp ;- ))
 
Cykelbanan går precis bredvid E 18 och  är egentligen inte en cykelbana utan en vattenledning, från vattenverket i Sanda till Svensbyn. Men när man ändå gjorde vattenledningen så var det enkelt att lägga asfalt ovanpå så det blev en cykelbana. Men oj vad trafiken på E 18 vrålar hela tiden!  Vi skulle nog inte orka bo vid ett trafikstråk.
 
Väl framme i Sanda  köpte vi  glass och tog en liten rast.
 
En kvinna kom fram och snossade lite med hundarna. Hon var med i det här sällskapet med  gamla veteranfordon. Det hade varit en träff i Norge med över 500 olika veteranfordon av olika slag, bl.a. en klubb med ombyggda lastbilar från Tyskland. Jo, Kjell, det var en Hano Mag med, bilden längre ner, en brun. Och den röda är en gammal brandbil
 
 
 
Brandblien
 
Sanda har en lång sandstrand men det var för kallt och regnigt för bad och de många tyska gästerna kollade på fotboll. Grattis Tyskland som vann med 3-0. Nästa match på lördag har vi förstått.
 
Lite äckligt var det med alla sniglar på vägen. De var så många att det gick inte att undvika att köra på dem fast jag försökte köra slalom mellan dem. Det var sniglar av alla varianter och i hundratal efter regnet. Sniglar i alla längder, tjocklekar, färger, mönster, men tyvärr mest mördarsniglar.  De verkar vara kannibaler också, små grupper av sniglar samlades och åt på de överkörda. Bläää! Skön tur blev det i alla fall både för oss och de två stora hundarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback