Vackraste förmiddagsfikat ....

... blev det igår tisdag och väldigt gott, dessutom trevligt med många skratt.  Vi tog med  Busterbåten en tur på sjön och gjorde alltså strandhugg här hos Thomas o A-M ute på Egenäs. Det var varmt och helt lugnt, äntligen! Vi kollade bygget och förhörde oss om hur det var när Thomas fingertopp försvann. Stackars!
Det är fint på Östra Silen.
 
 
--- Och det här huset gillar vi ;- )
 
Dagen innehöll också arbete förstås. Röjning mellan stugan och vägen. Jag skurade duschväggar med avkalkning  men det är inte lika bildmässigt! ;- )
Sly växer upp så snabbt. Kan inte förstå dem som lägger in bullrande protester mot hyggen. Det blir växtligt igen i en svineblink.
 Kvällen avslutades med grillknyte på Liane i grillhuset. Och förstås en stund med utsikt i solnedgången. Idag kommer barnen hit och det blir vassröjning med bad förstås. Och så kommer barnens morfar och mormor hit på eftermiddagen för några dagar i Sillerud. Det ska bli trevligt att ses igen. De ska bo på golfbanan i en stuga. Imorgon onsdag så kliver Seattlesonen Mattias på planet för lite semester här. Anländer på torsdag. Äntligen får vi träffa honom igen, det är långt emellan varven.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken underbar plats att fika på!

Postat av: Veiken

Jag tänker inte säga emot dig! Vackert som bara den....

2016-07-20 @ 10:12:54
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback