Torsdagens agenda

Förmiddagen ägnade vi åt att planera ett evenemang som ska gå av stapeln nästa vecka på Liane. Sen åkte vi till Åmål för en snabbträff med dotter Malin och hennes familj. De har varit i Fengersfors några dagar hos Not Quiet-vännerna och haft min bil med sig. Nu lämnade de tillbaka bilen och fortsatte hem till Umeå med nattåg. Bilden här ovan är dotter Malin vid stationsbyggnaden i Åmål. Så ledsamt att vinka av dem, det är långt mellan tillfällena då vi kan ses. Det är 100 mil härifrån till Umeå. Men vi är förstås glada att de har hälsat på oss under sin semester.
 
På hemvägen från Åmål tog vi vägen om Camp Grinsby, sjöng och hurrade för dagens 50-åring. Hon är inte  på bild här. Det är barnbarn Bill som testar nymodigheten "Fat boy" en ovanligt härdig och stor hängmatta. Sen blev det hemfärd och kvällspromenad med hundarna.
 
Imorgon fredag kan det bli besök på backrallytävlingarna i Årjäng. Barnbarnsfamilj och systerfamilj kanske åker ut till Badbarna och klätterberget. Det ser ut att bli fint väder. Och på lördag ska vi förstås flänga runt lite med plikter men sen på stortrav. Den dagen kommer 12.000 - 15.000 besökare till lilla Årjäng som har 10.000 invånare.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Den där hängmattan kan jag tänka mig att slappa i... Mysigt när barnen med familjer på besök under semestern. Tiden går ju alltför fort när man har det trevligt! PS. Båda dina kommentarer kom fram!

Svar: Oj, då! Båda kom fram till slut! Bra! Fast de var rätt lika så den ena går säkert att ta bort.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback