Markus och Carin gifte sig!

Det var ett litet bröllop, bara med föräldrar och syskon närvarande. De passade på före dopet innan dopgästerna kom den 22:a juli. Präst och kantor var ju ändå på plats.  Men vi har inte  nämnt det på sociala medier eftersom de ville informera de närmaste först. Här är Carin och Markus och barnen Lou 10 månader på armen och Bill 4 år framför.
 
Vi föräldrar gladde oss förstås åt att de befäster sitt förhållande  med ett giftermål och att de valde att genomföra ceremonien på Liane. På något sätt finns anfäder och anmödrar närvarande här sedan generationer. Dagen till ära fick vi anledning att klä upp oss. Inte så ofta. ;- ))
 
Jag tyckte det var roligt att ha Värendsdräkten som har ursprung från min fars hembygd, Värends Nöbbele i Småland, nära Blekingegränsen.
 
Dräkten är speciell, inte så många tillfällen att ha den. Och den här gången tror jag att jag fick alla tåtar på rätt plats. Funkade bra fast det var minst 25 grader varmt i solen.  Den är inte precis smickrande för figuren ser jag nu på bilderna! Ha ha....!  Det är mycket som ska viras och rynkas runt midjan.
 
En portal framför Liane gjorde Roland och den ramade in  både bröllopet och dopet. C och M kan man se knutna med blommor där uppe, gjorde Lina så fint.! Himla roligt att det blev av och att det blev så fint genomfört. Ett minne för livet för oss.

Kommentarer
Postat av: Pillan

Har alltid avundats dig för din vackra dräkt.

Svar: Oj, har du sett den förut???? Kanske på någon skolavslutning medan vi hade den i kyrkan.?? Dräkt passar inte i gympasal ;- (
Inga Magnusson

2016-07-29 @ 10:20:49
Postat av: Znogge

Så roligt med bröllop! Väldigt roligt att se en bild på dig dessutom. Dräkten som du bär är fantastiskt vacker och passar verkligen på ett sommarbröllop!

Postat av: TantGlad

Vad kul och se bilder, och så fina ni är allehopa.

Ha en jättefin fredag och kram.

Svar: Oj, har du sett den förut??? Kanske på någon skolavslutning i kyrkan?? Den passar liksom inte i en gympasal :-(
Inga Magnusson

2016-07-29 @ 14:45:57
URL: http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: Marie

Åh, vad roligt att de nu är gifta och nästan ännu roligare att de gifte sig hos er. Ja, det lär nog verkligen bli ett minne för livet och fina är ni allesammans. Din dräkt är verkligen urtjusig. Ett riktigt stort grattis till er alla!

Svar: Tack Marie! Ja, det var fantastiskt att få uppleva detta här på Liane hos oss. Vi är så rörda och tacksamma. Nu är familjen tillbaka på Tomtebogatan för någon dryg vecka, sen åker de till USA på 6 veckors resa och besök hos broder Mattias. Det går tydligen att saxa barnledighet och semester så att de kan vara lediga så länge tillsammans. Efter det så blir Markus barnledig till nyår.
Inga Magnusson

2016-07-30 @ 00:03:17
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback