Igår kväll tisdag!

Vi hade bjudit in son Mattias med kompis Gabriel och dottern Sonja, samt son Markus med  familj till vårt sommarboende för äting på eftermiddagen. Den tiden passar bäst för barnen.
Vi hade hoppats på att kunna skjuta bort glasväggen och öppna upp ut mot altanen och sjöutsikten, men det blåste för mycket och dessutom är det mycket getingar här. En av oss är allergisk. Det blev rökt rådjurslår med potatisgratäng. Frank S röker så bra, det smakade gott.
 
Det går att duka för rätt många trots att ytan är begränsad. Man tackar Ikea för bra bord med iläggsskiva! Vi fick en fantastisk riktig champagne av gästerna. Inte så ofta vi dricker äkta vara, tackar!
Utsikten är helt ok ändå, även om man inte öppnar upp glasväggen.
 
Son Mattias!
 
Carin och goda glada lilla Lou som får glass till efterrätt! Ha ha....!
Barnbarn lille Bill bestämde sig för att sova över här hos farfar och farmor och det fick han förstås. Fast det blev inte  i översängen, modet svek nog i sista minuten. Där ska han sova nästa gång, säger han, kanske imorron. Gullebarn!
Bill trivs med Sonja. De lekte inne och badade nere vid bryggan tillsammans efter maten. Här ritar de med tavelkritor i boken som innehåller små griffeltavlor. Den köptes in på leksaksaffären i Töcksfors som fick besök av Bill-familjen idag.  För övrigt så har Roland röjt mer för att ta fram sjöutsikten. Jag plockade vildhallon runt huset och  kokade sylt som vi hade till kvällens glass.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Den utsikten kan man verkligen inte klaga på!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback