Färgkontraster i snö och sol!

Den gnistrande vita snön och  solskenet bjuder på skådespel som inte riktigt låter sig fångas på bild. Men jag kunde inte låta bli att försöka.
 
Senare idag blir det bilder o text från  hur jag löst problemet med ingen riktig is på sjön, ordnat skidspår ändå! Jippi!!!!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Sol, snö och blå himmel är en vacker kombination!

God tisdag :-)

Svar: Tack för det! Jag ska ha en skön ledig dag med lite skidåkning! Ha det så bra du också!
Inga Magnusson

Postat av: AnnaKK

Ifall det blir klart väder med sol här idag (men det tror jag tyvärr inte att det blir...?) så skulle det se lika dant ut här som på ditt foto. Fint!!! :-)

Det kom nämligen en eller ett par centimeter nysnö igår i samband med att väderleken slog om från jättekallt till nästan milt igen. Var lite orolig att det skulle bli jobbigt väglag, men det var nog inte så farligt och karlarna kom välbehållna hem sent igårkväll efter sin jaktresa. Har lagt upp några foton på bloggen om du vill se. Colin gjorde bra ifrån sej! :-)

2016-01-19 @ 08:22:31
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Svar: Unghundsproven i Tyskland är på våren, medans de är i september här i Sverige - så ålders- och tidsmässigt passar det ju bra för Colins del att göra det nu och i anslutning till den här lyckade jakt säsongen. Fast tyngsta skälet är att uppfödaren har flyttat sin kennelverksamhet till Tyskland, och då vill hon ju hellre ha tyska meriter på sina uppfödningar. Inte minst för att kunna använda dem i aveln - då måste de ha tyska meriter.

Svar: Ok då förstår jag valet av Tyskland!
Inga Magnusson

2016-01-19 @ 09:56:02
Postat av: Anonym

De var ungefär mittemellan Rostock o Berlin.

Svar: Det blir inte så långt från Joachimshof tror jag. Det är en gammal "Stadtgut" till Berlin. Såna här gårdar som måste finnas förr för att försörja stadsborna med mjölk och kött och sånt. Sen blev den ett kollektivjordbruk under kommunisttiden och numera säkert privat, vet inte längre. Vi var där på vildsvinsjakt när Roland fyllde 50, rätt länge sedan nu.
Inga Magnusson

2016-01-19 @ 09:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback