Ellegalan 2016!

Svärdotter Carin, Bills och Lous mamma, jobbar på tidningen Elle och brukar tillsammans med kompisen Stina Samolov vara involverad i att arrangera Ellegalan. Men i år är båda barnlediga. Stina fick en liten Cleo i dagarna och Carin fick lilla Lou för några månader sedan. Carin hade i alla fall möjlighet att vara med på den stora galan,  bo över på Grand med hela familjen och finnas till hands för eventuell amning. Här ovan ser vi askungeförvandlingen från småbarnsmor till finklädd Ellegaladeltagare! Väl unnat Carin att få kliva ur bebisbubblan ett par timmar!
Inkvartering på Grand är bekvämt. Lilla Lou fick gott om plats på stora sängen. Bill godkände både tv-utbudet och den egna tv-soffan.
Och Carin fick som sagt chansen att mingla runt med god mat och välklädda människor på den stora modegalan. Här ovan på röda mattan till vänster med chefredaktör Cia längst till höger om jag ser rätt. Damen i mitten vet jag inte namnet på.
Under tiden häckade son Markus med Bill o Lou på rummet.
Nöjd Lou fick en egen liten säng.
 
 
Frukost på Grand är aldrig fel. Bill trivdes på Grand och tyckte att de kunde vara här många gånger. ;- ) Fast det blir det nog inte. Föräldrarnas jobb till vardags är helt oglamouröst på  redaktion med stress och deadlines som ska passas. Men ibland glimmar det till med ´lite flärd.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så trevligt att få komma ut lite när man är mammaledig. Det kan behövas :D

Postat av: Znogge

Så trevligt att få komma ut lite när man är mammaledig. Det kan behövas :D

2016-01-16 @ 18:33:15
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Maries

Det ser ur som en trevlig familjesammankomst på Grand. ;-)

Svar: Bill har i eftermiddag reflekterat om "hotellet". Han vill åka tillbaka dit igen.- Jag vill flytta dit! säger han
Ha ha...!
Inga Magnusson

2016-01-16 @ 20:10:50
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback