Trevlig kväll!!

Roligt att få sitta en kväll med gamla goda vänner som vi inte träffat på ett bra tag. Det finns så mycket att prata om så tiden vill inte räcka till. Rådjurssadeln blev  helt ok också. Den räckte till oss fyra men det blev bara ett par små bitar över.  Smaken vinner verkligen på att man är noga med att ta bort hinnorna. Och så en hel del kryddor o rotsaker med som mixas med i såsen. Baconen blir knaperstekta ovanpå i ugnen, liksom kantarellerna. Dem kan man strö över köttet vid servering.
http://inga.blogg.se/2016/january/radjurssadel-modifierad-2.html#comment   (scrolla opp!)
Sen är det bara att konstatera att vår ålder tar ut sin rätt; salladen blev kvar i kylskåpet! ;-)). Hur kan man glömma den?? Skyller på att  vi babblade så mycket!
 
Det var ju inte aktuellt att se Mellon eftersom vi hade gäster. Jag tror inte vi hade sett den om vi suttit ensamma hemma heller. Vi har båda svårt att stå ut med Gina Dirawi och det har inte med hennes religion att göra utan att hon är en så grymt dålig och tramsig  programledare. 
 
I eftermiddags var vi på Furnäs på upptäcksfärd inne i rum som  har så mycket att berätta för oss. Spännande, speciellt  för mig som har passerat det här huset dagligen i drygt 40 år utan att ha sett insidan. :-). Vi gjorde också  en trevlig bekantskap, samtidigt med  insikter i en speciell företeelse i mediavärlden. Intressant!
http://www.sppriset.se/page/110/110/60
http://www.sppriset.se/nominerade/nominerade-2015

Kommentarer
Postat av: Anna Axelson

Tack för besöket och välkommen åter! 😃

Svar: Aha, du hittade hit! ;-) Det var väldigt trevligt att få komma till Furnäs och träffa dig. Titta gärna in här på Liane när du har vägarna förbi nästa gång. Det kändes som om vi har mycket kvar att prata om.
Inga Magnusson

2016-02-07 @ 10:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback