Shopping i Karlstad idag!

Egentligen var det jag som skulle åka men Roland hade ärenden att uträtta i Grums o Karlstad så han gick med. Men man kan studera skillnaden i entusiasm o energi  i steget på Ikea bilden ovan och på jaktbilden nedan häromdagen!  :-))) På Ikea gick vi direkt till restaurangen och åt brunch, det kan man fram till kl 11.00. Gott!!! Och man är mätt nästan hela dagen. (Bilden ovan är väl i o för sig tagen efter brunchen när paltkoma infann sig, kanske därför lite extra lojt!)  
Jag skulle köpa vardagsvattenglas på Ikea men de hade utgått så jag får fundera mera eller köpa på second hand som med festglasen
En butik som jag alltid kollar i är Gengåvan, en stor second hand, alltid full med kunder, öppet tisdag, torsdag och lördag. Jag hittade inga passande glas där heller men en del annat.
Avdelningen för barnböcker är bra och jag som har flera bokintresserade barnbarn fick med mig en del.
Den här lampan hade jag gärna köpt om jag haft någonstans att hänga den. Ett mycket försynt pris om den nu fungerar förstås.
Sen drog jag vidare till Östpendeln där jag hittade finglasen förra gången, de har mycket glas och porslin.
Om de här hade funnits i mer än två ex så hade jag köpt dem: lagom i storlek så en barnahand kan gripa om dem, tunna i glaset, raka kanter. Men tyvärr fanns bara två.
Jordgloben var fin. Jag köpte inte den men väl ett överkast som var fint och som nytt.

Kommentarer
Postat av: znogge

Det verkar vara en prisvärd secondhandbutik. Myrorna finns i stora staden men de har blivit riktigt dyra så där fyndar man tyvärr inte längre. Glas kostar oftast runt en femtiolapp per styck vilket jag tycker är lite i dyraste laget.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback