På restaurang Frost i Karlstad i går kväll.

Det var vi med trevligt sällskap, Annelie och Anders.
 
Maten var jättegod. Min tallrik hette nåt på Platto Grande eller så, med alla möjliga smakbitar; oxfilé, lax, baconrullar, räkor, kräftstjärtar, kallrökt skinka med ost,  kyckling, såser, potatis. Jag smakade på alla sorter men orkade förstås inte äta upp hela den här gigantiska portionen. 
Desserten var  ju given; creme brulé
 
 
 Lite shopping blev det före maten. Jag hittade ett ex av såna glas som jag söker. Det fanns  på Myrorna och kostade  sex kronor. Tror att glasen nya kostade fyra kronor, men det gör inget att de blivit dyrare  second hand. Fann två på Kupan i Årjäng också häromdagen  för fem kronor styck. Roland köpte en ny köttermometer på Claes O. Vi avslutade Karlstadsbesöket med att hämta upp vårt sällskaps dotter Märta. Hon går gymnasiet i Karlstad, Sundsta tror jag, och skulle med föräldrarna hem över helgen. 
 
Senare idag ska jag kunna hämta min nya dator! Spännande att utröna om den är klar idag, jag har ju väntat betydligt längre på den än vad som var sagt från början. Men den som väntar på nåt gott.......!  Bara den fungerar nu också! :-) 
 
Ikväll ska vi ha  gäster på en matbit. Det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli roligt med ett återseende. I eftermiddag är vi bjudna på fika på Furnäs av A.A. ! Ett  spännande hus att besöka, där finns mycket bygdehistoria. 
 
Så småningom blir det en bild på en hundvalp som kanske ska bli nye Hambo o nåt om den nya datorn, om den funkar.
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Åh, så gott det ser ut! Men jag förstår att du inte orkade äta upp allt. Måste finns plats för efterrätten också...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback