Lat o ledig!

Ledig dag i dag tisdag! Inget speciellt finns på agendan. Gissar att det utvecklar sig till att bli en dag med lite tvätt, stryk och städ. På nåt sätt så ser man lorten bättre när man är ledig och har tid, känner pressen att man måste ta itu med den även om det inte är direkt planerat i förväg.
 
Matlagning och äting också idag, tisdagar är inte "svältdagar" på vårt 5:2.
 
 Fortsatt utforskning av nya datorn blir det förstås också. Det mesta fungerar bra, men jag har tydligen ingen mailbox utan bara en direktlänk till webmailen. Spelar kanske ingen roll, jag vet inte. Och Photoshop funkar inte som jag är van, det är frustrerande. Hittar bl.a. inte funktionen för att minska bilder till 600. Att scrolla på kantlisten som jag alltid gjort går inte så bra, den är för smal. Så jag försöker vänja mig vid att åka opp o ner med pilarna på tangentbordet.
 
Någon långpromenad med Seffrin blir det säkert också. Vi trotsade regnet häromdagen och travade på i blöta och blåst, kändes helt ok. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Verkar som om vi får vänta till på torsdag för att få solsken och minusgrader.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det finns alltid något att göra när man är ledig. Med en ny dator så är man dessutom inte sysslolös...

Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback