Agenda

Hej verkar svara bra på medicineringen, svullnaden i framtassen går ner och han behöver inte så mycket smärtstillande. Men han får fortfarande ta det lugnt och mest ligga still.
 
Vår planering för den närmste tiden stöp totalt. Vi hade tänkt åka upp till Insjön idag och träffa valpkullen där vi ska ta en hane. Men det går inte nu med en krasslig Hej-hund. Vi får hålla oss hemma och lirka i honom pencillin var tolfte timme exakt!
 
Hundvalpen får vi ta "osett", dvs bestämma när vi åker och hämtar om ett par veckor. Men jag tror att det blir hanen med den långa smala strimma på nacken. Han är kraftig och har fin rektangulär kroppsbyggnad, ser ut som en snygg hamiltonstövare, den nye Hambo. Uppfödaren Göran F. säger att han skulle ha valt den hunden och hans erfarenhet inger förtroende.
 
Idag har vädret vänt, det är helmulet,  temperaturen ligger runt noll, det blåser en del, snöar lite.
 
Det blev ju inga kolbullar i Liane-grillen i torsdags när Hej måste till veterinären. Men vi tar det ikväll  istället tillsammans med fyra gäster. Det ser vi fram emot. Annars blir det en lugn innedag med lite tvätt, städ och syltkokning.

Kommentarer
Postat av: Maries

Vad skönt att lille Hej är på bättringsvägen, men tråkigt att ni inte kunde åka ner och välja en valp. Det är tur att ni har så kompetent folk omkring er som ni kan lita på. För oss som inte jagar eller ställer ut är ju valet av valp inte fullt lika "viktigt" då är det mest psyket som är viktigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback