Ledig dag!!

 
Ledig dag idag nästan  utan förpliktelser, bara lite medhavt skolarbete,  inget betungande! Så otroligt lyxigt, ett av ålderns privilegier att få vara ledig ibland utan plan.  Som lärare så måste man i jobbet vara välplanerad och det blir med tiden  lite av en yrkesskada på fritiden också, men dags att släppa lite på det kanske. Jag har ju gått ner i tjänst till  att jobba två dagar i veckan det här läsåret.
 
Det vackra vädret ser ut att hålla i sig, åtminstone inget regn och ingen blåst, så det blir nog i alla fall  en långpromenad med lille Seffrin. Lite snö faller just nu på morgonen, så fint är det. Sen går det säkert att hitta på något. Läsa om inte annat. Och planera lite julklappsinköp. Nu är vi i månaden december, dags att börja tänka till åtminstone.
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Det måste verkligen vara ett privilegium att bara arbeta två dagar i veckan. Jag får nog uthärda med 100% för att få en anständig pension...

Ha en bra ledig dag!

Svar: Det trodde jag också, men fick hjälp att räkna på det hela. Och kombon kortare arbetstid några år + förtida pensionsuttag som sparas är överraskande bra, både ekonomiskt och ur andra aspekter.
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Så skönt med lite egentid. Det är lite lyxigt att kunna ta dagen som den kommer och att fylla den med något efter eget huvud! :)

2016-12-01 @ 15:07:05
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback