100 % mobil

Barnbarn lilla Lou är 100 % mobil. Hon rör sig oavbrutet nästan. Här försöker modren ta en bild på den fina tröjan som hon fick av Karen o Bob i Seattle. Men det är inte lätt när Lou inte vill posera och vara stilla. Tur att vi vuxna inte behöver hålla samma tempo som de små barnen! Vi skulle aldrig orka. ;- )
 
Ätingen igår kväll gick bra. Det blev vildsvinslår långstekt i ugn med vin och kokosmjölk och mycket kryddor, 4 timmar på 150 grader. Förrätten blev Smetana med rom och dill och lantchips. Dessert fick var och en plocka ihop själv av blandad frukt, glass och grädde och maräng. Skitt nu kom jag på att jag glömde att servera riven vit choklad till. Den ligger kvar i kylskåpet. Ok, det slank ner i alla fall även utan choklad.  Lärdom av matlagningen är att inte steka i stekgrytan  ugnen, det tar för lång tid att få den ren igen. Bättre med stekfat och folie över. Man kan ha kokt vitkål med muskot till den här varmrätten.  
 
För övrigt så var det en trevlig kväll som gick fort, vips var klockan 11 och en del av oss skulle iväg och jobba imorgon.

Kommentarer
Postat av: Tove

Vilken söt!

Postat av: Znogge

Det lät väldigt gott! Lilla Lou är söt som en "jojabit" även om hon inte sitter stil på befallning ;-)


2016-12-17 @ 18:02:01
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback