Sönerna Markus o Mattias drar iväg på Guns N Roses!

Här drar de iväg på konsert med Guns N Roses på en arena, CenturyLink Field,  i Seattle. Ser ut att ha  höga förväntningar som vi får hoppas  infrias när de nu får chansen att uppleva de gamla idolerna live. I skrivande stund, svensk tid lördag morgon, är de där.
Son Mattias hus i Seattle, Bellevue.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tror inte att de blir missnöjda :D


Svar: Sönerna blev jättenöjda med Guns n Roses konserten! Kul!
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Så härligt att uppleva gamla favoriter. Då får dom säkert höra: Knockin' on heavens door! :)

2016-08-13 @ 13:40:20
URL: http://veiken.se
Postat av: Lillan


Min yngste son Matt (31) är musiker, 'lead guitarist' i ett band med namnet King Creature, som spelar 'heavy metal'. Han gillar naturligtvis också Guns'n'Roses och har sett dem live. King Creature spelade tidigare i år in ett album på Abbey Road Studios i London, som ju är världsberomt genom att The Beatles spelade in de flesta av sina låtar där. King Creature var också 'support band' for Motorhead forra året och det sista bandet här i landet att få den äran då deras vocalist Lenny avled tidigare i år.

Lillan i Cornwall

Svar: Matt måste vara en duktig musiker eftersom han har fått förtroendet att göra såna spelningar. Roligt att få hålla på med sånt som man gillar och brinner för. Jag har inte fått någon rapport från sönernas konsertupplevelse med Guns N Roses i morse, hoppas den var bra och värd pengarna. Det handlar ju om klassiker. ;- )
Inga Magnusson

2016-08-13 @ 23:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback