Fantastisk mat, trevligt sällskap och utsikt!

Det blev en sån här fantastisk solnedgång över sjön Östra Silen igår kväll, tisdag. Vi kunde avnjuta varje moment från våra platser på altanen, så vackert var det och vinden lugnade på.
 
Maten vi blev bjudna på var helt outstanding. Förrätt med endiveliknande grönsak gjord i ugn med mögelost på, rosmarinpotatis i folie och rådjurskillingslår grillad med rödvin lagom länge.
Här är den köttbiten innan den blev uppskuren i mindre bitar till förrätt.
 
Varmrätten var skinklindad vildsvin, grillad lagom länge till rosa på grillen.
 
 
Så otroligt gott var det, vi njöt av varje tugga! Desserten blev äppelkaka på frukt från Varberg som vi fick häromdagen. Den kakan hade jag med mig. Till den vanlijsås o kaffe förstås.
 
 Och så hade vi ett trevligt varierat sällskap med olika yrken och bakgrund; pressfotograf, konstprofessor, fysiker och så vi "bönder" från Sillerud. Vi representerade förankring i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike,  forna Jugoslavien,  Tyskland så kvällens språk blev genomgående engelska. Så spännande och intressant prat blev det med  nya infallsvinklar på kända fenomen i vår nutid. Vi är glada över våra goda vänner, både dem som har en bekant bakgrund som vår egen och dem som kommer med helt andra erfarenheter.

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Oj vilken måltid! Och spännande blandning av människor också :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback