BÄSTA PACKMOPEDSTURNÉN!

Så bänkade vi oss då tillsammans med bortåt 400 andra för att se Packmopedsturnén för så där 7:e gången. Vi har åkt dit alla gånger, men sett 6,5 föreställningar.  Vi åkte hem efter halva när det var  Kajsa Grytt och ett antal andra tragiska vissångerskor. Det blev inte en konsert utan ett tonsatt socialreportage, alldeles för tungt. Men Packmopedsturnén är oftast bra och  kvällens konsert var den bästa hittills!!!
 
Helt suveränt upplägg med lagom vacker musik, lagom poetiskt, lagom eftertänksamt och mest rockigt. Duktiga artister också. Sista delen var ren skär lycka att få uppleva. Vilka musiker och vilket ös!!!  Vi är så nöjda med kvällen. Inte ofta vi bjuds på sånt här och dessutom här i Sillerud. Tack till alla som gjort den här kvällen möjlig. Det är ett arrangemang som kräver mångas hjälp för att fungera  på olika sätt.
Packmopedturnén var alltså i Åmål igår och åkte moped hit till Sillerud idag med lite vila och mat och så ny konsert. De har ett högt tempo, imorgon är det hamnfestivalen i Arvika som får besök och innan väntar en längre mopedresa genom Glaskogen. Hoppas den går bra så att Arvika får uppleva det samma som vi!
 
Här anländer artisterna på sina mopeder.
 
Scenen på hembygdsgården är fin. Det lilla tältet till vänster är artisternas lilla pausrum.
 
'
En sån här solig kväll bjuds det på en fantastisk utsikt bakom scenen också, solnedgång över Svensbysjön.
 
Vilket gäng med Dregen, Göran S, Roger Pontare och Elin Ruth.
 
Här är Love Antell med också.
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilka härliga och trevliga dagar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback