Agenda onsdag!

Igår mumsade vi på porterstek på älg tillsammans med våra gäster från Badow. Och det blev Boels mammas äppelkaka till dessert. Roligt att laga mat när det finns både gott kött och generöst med  tid.
 
Idag har det varit jobb för min del och sen en långpromenad i skogen. Roland har varit i  skogen med hundarna på annan plats. Jag behöver gå och röra på mig, inte sitta still och vänta in hundarnas upptag. Jag kom hem med en fästing (kröp omkring, satt inte fast) o Roland kom hem med en, den kröp också. Dagens viltobs blev ensam get och så get med en killing.. Liten tur för att kolla på avverkningen söder om oss blev det.
 
Imorgon torsdag är en mellandag utan planering. Lite skönt att ha någon sådan tom dag ibland. Jag vill komma ifatt lite här hemma, bland annat frysa in svamp som jag fick med mig hem idag.  Det verkar som om svampen är på väg tillbaka efter torrperioden. Det har ju regnat av och till de senaste dagarna så det lyser gult och fint nere i mossan. Vi tänkte ett tag åka till Stockholm i ett ärende över dagen imorgon, men vi skjuter på den resan lite tills den passar bättre .
 
Fredag blir det festligt med kräftor från Vättern! Det blir de första i år för vår del. Undrar om de är  lika stora som förra året?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback