Nya valpar efter Jazz!

De är nu födda i Edselskog och vi kanske ska kolla på dem idag om vi hinner i samband med besök i Åmål. Jag återkommer om de här små sötnosarna. Det finns valpar kvar till salu för den som behöver en hamilton med god härstamning.  Tror att de här bilderna med tre på är tikar och de med fyra är hanar men jag är inte säker. OM vi åker dit idag så blir det mer bilder i kväll och mer uppgifter om hur man kan få kontakt med uppfödaren.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emil

Hej!
Hittade ingen mail till dig så passar på att kommentera på ditt senaste inlägg.
Hittat en bokluffarbok tillhörande dig. Blev lite nyfiken på vart du hade gömt den i Januari 2008?

Den har fastnat på uppvaket väst på Centralsjukhuset Karlstad och i och med flytten till nya lokaler nu hittades den. "Åminne" En berättelse från Sörmland.
Tänkte att det kanske kunde va kul för dig att få veta vart den har huserat. Men nu ska den ut på huset så får vi se vart den tar vägen.

Med vänlig hälsning Emil

Svar: Hej Emil!Ursäkta sent svar men det har varit lite mycket nu! Så himla roligt att få en respons på bokluffarböckerna som jag lade ut lite här och där. Tack för att du hörde av dig. Ditt svar här är det enda jag har fått på alla luffarböcker som jag lade ut!!! Och ändå lade jag ut rätt många. Jag har ingen aning om var jag lagt ut just "Åminne", men det kan mycket väl ha varit vid något besök på sjukhuset i Karlstad. Roligt om boken fortsätter att luffa omkring!
Du får återigen ha tack och en trevlig helt önskar jag dig!
Inga Magnusson

2016-04-05 @ 13:04:27
Postat av: Znogge

Vilka underbara valpbilder! Ska ni ha en från denna kull också?

Svar: Så söta är de, men vi ska inte ha någon mer valp!! Nu får det räcka, vi har fullt schå med lille Hambo! ;- )
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback