Lastning av förråd här på Liane!

 
Ett pirrigt moment förstås. Förrådet som snickrats här på lon lastas för transport. Jag är osäker men gissar att det är herr Eklund med maskin. Nej, inte herr Eklund men väl hans maskin, körd av en herr Forsberg som fixade detta med stor precision!
Det är i alla fall grannen Daniel med traktor och trailer som ska köra det hela till uppställningsplatsen. Så här långt gick allt bra i alla fall och just nu kl 8.20 tisdag morgon är de på väg.
 
Nedan är lite suddiga bilder på lastningen som jag tog hemifrån verandan.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

S smart att bygga på en plats och sedan kunna transportera vidare! Men det kräver ordentliga doningar :D

Svar: Ja, det finns absolut fördelar med att bygga inomhus under tak. Bygget blir ju väderskyddat. Byggtiden förkortas också av att alla maskiner som behövs finns direkt inom räckhåll.
Inga Magnusson

Postat av: AnnaKK

Förråd? Är det inte en hundkoja eller ett hönshus, med tanke på luckorna/öppningarna på långsidan!? 8-)

Vi hade en sådan bod till våra hundar förr, men rev den ifjol. Dels för att den inte användes längre och dels för att vårt nya avlopp måste ner där den stod. Men uppstår behovet igen kommer det att byggas en ny, för den var himla bra på sin tid!! :-)

Svar: Nja, till allra största delen blir det använt som förråd, men det går förstås att knöva in hönor och / eller hundar där också om det skulle behövas. Man får vara förutseende.
Inga Magnusson

2016-04-12 @ 09:04:18
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback