Jazz-valparna i Edsleskog idag söndag!

Och Edselskog heter inte alls Edselskog, det heter Edsleskog upptäckte vi när vi tampades med GPS:en! 
De var ju bara så otroligt söta, hela flocken!
 
Men det blir ju alltid någon favorit förstås. En hane som var väldigt kraftig och stillsam. Undrar om han kallades Pelle?  Man vill ju bara ta med hem, men nu går det inte. Vi har ju fyra hundar och där går gränsen.
 
 
Det här var inte Pelle utan den hane som nog egentligen var allra snyggast just nu. Skriver just nu, för det ändrar sig fort när de är så här små.
 
Fyndig o fin valplåda, gjord av pallkragar. I botten var det matta och tidningar och så ett textiltäcke. Men nu var valparna mest ute  i uppvärmd koja och hundgård.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Underbara valpbilder! Imponerande att ni kom hem tomhänta ;-)

Svar: Ha ha....jag hade redan innan vi åkte till Edsleskog talat med goda vänner som lovat att anmäla oss till mentalvård om vi kom hem med ytterligare en valp! ;- )) Jag vet ju hur frestande det är. Och man blir ju alltid förtjust i någon speciell som den här lille trulige bamsen!
Inga Magnusson

Postat av: lena

Man får bara hoppas att de hamnar hos snälla och kloka människor och att de får ett fint liv med mycket jakt. Det var en mardröm när våra valpar skulle lämna oss. :-(

Svar: Det hoppas vi också. Kändes oss lugnade när vi talade med ägaren som verkade noga med valpköparna.
Inga Magnusson

2016-04-24 @ 19:12:17
Postat av: TT

Har en kompis som just förlorat sin stövare ikväll och han undrar om det finns valpar kvar.

Svar: Ska kolla efter telefonnr till Göte som har dem. Det är verkligen kanonfina valpar, pappa Jazz är den bästa stövare vi har haft mentalt och jaktligt-. Det fanns åtminstone ett par hanar kvar när vi var där för ett par veckor sedan. Tikarna var tingade. 0705401194 är numret till Göte i Edsleskog.
Inga Magnusson

2016-05-02 @ 22:12:12
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback