Fina krokus och snödroppar på Liane ...

... i Majs rabatt. Det här är åt väster. Den på sydsidan var Nils område tror jag. Det var nog de två som pysslade i trädgården så som jag minns det, inte Thyko och Anna. Känns som en hälsning från dem varje år när deras växter blommar så fint. Snödropparna är jättestora och fina. Tur att jag fixade att ta fram de här igår när det var fint väder, idag är det bara regn. Nu ska vi åka en bil-träningstur med valpen så han fortsätter att kunna åka bil utan problem.
 
Och min mammas blåsippor frodas efter vår vägg! Mer för varje dag! Mamma hade med dem från Bäck och sedan till Svensbyn och när hon gick bort så tog jag hit dem till Lihaget. Glad för varje år som de överlever. Nätet är uppsatt för att skydda dem från grävlystna hundar.
 
Inlägg på kö är om ett vin som passar till dessert och om en liten tjej som börjat krypa nu! Och så ett om fågelläget just nu. En mycket glädjande nyhet på fågelfronten!!!

Kommentarer
Postat av: Leontina

Så ljuvligt med vårblommorna. Vi har fulla rabatten med krokus och det är prunkande.
Tänker på din mor när jag ser blåsipporna, tror inte vi hade sådana i Samsala, men det är jätteroligt att du har "era" hemma i Värmland nu.

Svar: De känns som en hälsning från modren när de blommar.
Inga Magnusson

2016-04-02 @ 23:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback