Blogg med samhällskritisk analys ...

... partipolitiskt obunden med faktabaserad hög debattnivå fanns plötsligt på min bloggportal Blogg.se.
 
Det finns på förstasidan i Blogg.se en lista över mest gillade bloggar. Den har inte intresserat mig eftersom bloggarna där mest handlar om mode och sånt. Men plötsligt  började en annorlunda blogg finnas med som tvåa och trea på gilla-listan dag efter dag. Den hade rubriker som skvallrade om ett annat innehåll än det bloggvanligaste. Jag gick in och kollade ett par gånger och fann att den är läsvärd just utifrån sin skarpa samhällsanalys, därmed inte sagt att den har rätt i allt. Men det är intressant med funderingar som ser vardagliga skeenden ut ett annat perspektiv än mainstream. Både bloggen och kommentarerna är värda att läsa.
http://antropocene.se/2015/august/darfor-sviker-den-tredje-statsmakten.html
 
 

Kommentarer
Postat av: Veiken

Jag var inne och kollade den bloggen och hans CV är ju långt som en motorväg. Hur hinner man med allt även om livet är långt?? ;)

Svar: Ja, det imponerar lite med så god teoretisk bakgrund och ett någorlunda långt livs erfarenheter. Han för resonemang som ofta hänger ihop och som är faktaförankrade. Men som sagt han står väl inte för den enda sanningen heller, lika lite som någon annan. Läsvärd i alla fall.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback