Äventyr i Åmål igår!

Hade inte så mycket bensin när jag lämnade hemmet för att åka till Åmål igår. Funderade på om jag skulle ta svängen om Svensbyn eller tanka i Svanskog på vägen. Räknade med att jag skulle klara mig bra till Svanskog. Det var bara det att när jag kom till Svanskog så fanns ingen mack där, den är borta sen länge vilket jag missat.
 
Inte så mycket att välja på, fortsatte mot Åmål med en bensinmätare som var nästan i botten. Ringde hem och varskodde gubben att han kanske måste göra en utryckning med bensin, trampade ner kopplingen och körde på tomgång i alla nerförsbackar.
 
Svängde in i Åmål med hjärtat i halsgropen, pinsamt att bli stående mitt i stan. Men det gick bra. När jag tankade så var det 0.6 liter kvar i tanken. Suck så korkat! Ska aldrig mer köra med för lite bensin.

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Menar du att dom redan tagit bort den nya lilla macken som kom till bara för ngt år sen? Till vänster en liten bit in just när man passerat fabriken, härifrån räknat.

Svar: Oj, jag kanske missade den om den var väldigt liten? Jag såg i alla fall ingen mack.
Inga Magnusson

2015-09-16 @ 14:16:48
Postat av: Rikard Ohlin

Det finns en Din-X station alltså en kollega precis i korset bredvid det gamla loket på vänster sida när du åker igenom Svaneholm. (som det nu heter) Jag hjälpte till i bakgrunden att etablera den där för ett drygt år sedan.

Svar: Hur kunde jag missa det, jag som spejade så ivrigt. .Kanske behövs lite större skyltar
Inga Magnusson

2015-09-16 @ 20:37:35
Postat av: Christer

Motor bromsa nerför istället för att rulla på tomgång om det händer en gång till för då stänger pumpen på bilen av och drar 0l bensin.

Svar: Tack för tips!
Inga Magnusson

2015-09-16 @ 22:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback