40 millimeter regn kan det bli på ett dygn ...

... här hos oss enligt förutsägelserna. Det skulle börja i natt redan så jag plockade in blomamplarna igår kväll för att rädda dem undan förödelsen och täckte över utekrukorna med sopsäckar. Nu på morgonen så hade det ändå inte dragit igång, bara lite duggregn, så Roland for allt iväg för att avnjuta säsongens första harjaktsdag. Den första september är en årlig höjdpunkt som inte får missas! ;- ) Och jag kan börja med Folletts bok, den  blir perfekt för en ledig regndag.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Här har det regnat i natt, men hur mycket vet jag inte. Inga stora mängder tror jag!

Postat av: AnnaKK

Åska och regn här i natt, men inte i nån större skala. Men det var väldigt många blixtar, och extremt tätt mellan dem. Men knallarna var mestadels långt iväg - skönast så!! :-) Regn kom det inte så värst mycket, vad jag har kunnat se. Har dock ingen regnmätare...

Sonen sa nåt om att hornbärande dovhjortar (säger man tjurar om dem, tro?) är lovliga från och med idag - så en sån var han lite sugen på! ;-) Tror dock inte han kommer att hitta nån sån - den lilla flocken som syntes till då och då ifjol har i år lyst med sin frånvaro...

Hoppas att du och mannen får en fin dag, var och en på sitt håll och med sina sysslor!! :-)

Svar: Åskan har vi sluppit tack o lov och värsta regnet också, men visst har det kommit några millimeter nu på morgonen. Hoppas sonen lyckas fälla hornbärande dov. Det är inte alls fel i grytan! Heter det inte tjur, hind och kalv tro när det handlar om hjort? Inget som springer runt här runt oss tyvärr.
Inga Magnusson

2015-09-01 @ 09:20:47
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Annika

Låter som att du kommer att få en riktigt mysig dag trots regn. Här kom farbror Tor med sin hammare i går kväll och tog med sig värmen. Solen skiner men det är lite kyligt idag.
Ha nu en skön inne dag.
Kramen

Svar: Tack! Önskar dig också en skön dag!
Inga Magnusson

2015-09-01 @ 09:54:29
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: znogge

Här är utlovat regn och åska men i vilka mängder har jag ingen aning om. Än så länge har vi behagligt varmt och skönt i alla fall :-)

Svar: Vänta det kommer! Fast än så länge har vi inte fått så mycket men det ska fortsätta ett par dagar till.
Inga Magnusson

2015-09-01 @ 13:47:27
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback