Vilket överraskande besök!!!

Plötsligt ringde det på dörren igår lördag och utanför stod två glada unga män. De presenterade sig som Lawrence och Jerry (Jeroen) och berättade att de hade jobbat tillsammans med vår son Mattias på Dice, Electronic Arts i Stockholm med dataspelsgöring. Ursprungligen var de från Belgien men hade nu jobbat i Stockholm i fem år.
 
 De hade vägarna förbi, skulle till vår berömda  bilskrot i Båstnäs för att kolla och ta bilder och kom på att Mattias måste vara här ifrån. De letade upp vårt hus och ringde på! Helt fantastiskt roligt. Vi pratade bort en stund på eftermiddagen över en fika. Sen busade vi lite med Mattias. Han visste inget om deras planer på att titta in hos oss, så de tog bilder på sig själva här och skickade till honom. Gissa om han blev häpen! Se sina f.d. arbetskamrater plötsligt i hans eget barndomshem! Det dröjde inte länge förrän han ringde och vi fick berätta.
 
Roligt när vi kan ha kontakt med barnens vänner också. Vi har ju träffat en  del av dem och följer dem genom livet sedan rätt många år nu. Ibland besöker de oss här på Liane och ibland blir det kontakt via facebook.

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Nämen så kul, och vilken glad överraskning. Ett glatt och trevligt möte förstår jag.

Ha en fin ny vecka nu.
Kramkram.

Postat av: Znogge

När man får oväntat besök!

2015-05-17 @ 21:27:38
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: FREEDOMtravel

Men vilken rolig överraskning! :)

2015-05-18 @ 07:34:22
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback