Second hand-fynd idag i Karlstad!

Jag skrotar ofta omkring i second hand-butiker, både för nostalgitrippens skull och för att handla prisvärt och med miljötänk (återbruk!). Det är inte så ofta jag kommer hem med nåt, men idag var en höjdare på Gengåvan i Karlstad, det är St Erikshjälpen.
 
Först o främst ett par jättefina stolar, hög kvalitet, Nässjögjorda och med lagom slitage för att passa i Nils-köket på Liane. Där har funnits fyra stolar bara och det behövs sex. Jag har letat ett tag utan att hitta rätt. Men de här var sååå bra, och med 75 kr st så var de absolut prisvärda. Det blir fårskinn på alla.
 
 
Gäster och / eller  barn på Liane behöver ha nåt att sitta / ligga i om det råkar vara fint väder när de bor i huset och läge för solning. Ett par solstolar för att sitta bekvämt i köpte vi häromdagen och nu fyndade jag tre solsängar, varav två känns som i stort sett helt nya. De kostade 75 kr st!!! Solsängarna finns i källaren på Liane, kan hämtas där vid behov.
Till slut stolsdynor, vilket alltid går åt i våra hus till utemöbler. De här fem var hela och rena och fräscha, rejäl storlek och kostade 35 kr st!!!! Man undrar varför vi någonsin köper nytt sånt när second hand är så billigt och fortfarande fint. Fast man får ge det tid och sovra i utbudet.
 
Senare idag mer om Karlstadtrippen idag med kul besök på nya Myrorna och på butik för mc-kläder. Och så en del grattis här på bloggen till vännen Jens Stenberg från Åmål,  som fått nytt jobb som chef för utvecklingen av digitala media inom Allerskoncernen, med tillträde i september. Det slog mig när jag tänkt efter lite att han ytterst blir nåt slags chef för Blogg.se som är både digitalt och Allersägt. ;-)) Hoppas han vårdar Blogg.se med omsorg!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Grattis till fynden! Det var inte illa :-) Men det finns mycket bra begagnat att hitta om man ger sig tid att leta!

Svar: Mmmmm.... det känns bra att återanvända! Jag skickar en hel del till second hand-försäljning också.
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Det här är ju superfynd du kom hem med. 75 kronor styck för de två stolarna!! Grattis!

Svar: Tack Absolut prisvärda!
Inga Magnusson

2015-05-26 @ 21:38:35
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback