Gårdagens fina lunch på Stationscafét !

Det är lyxigt att ha ett fint matställe i Svensbyn, bara 5 kilometer hemifrån!!! Faktiskt en restaurang med fullständiga rättigheter. Stationscafét utvecklas på något sätt till att bli som en kvarterskrog för Sillerud. Det finns redan sällskap som har regelbundna träffar här över en bit mat eller en kopp kaffe
Inte bara läckert att äta, det ser snyggt och aptitligt ut också. Tack snälla H och R för både lunchen och trevligt sällskap. Hoppas vi ses snart igen.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jösses vad det där såg smakfullt ut. Jag uppskattar verkligen god mat mer och mer ju äldre jag blir. Det går inte helt ihop med att ämnesomsättningen sjunker med stigande ålder. Just där är naturen inte särskilt genomtänkt.... ;-)

Svar: Är det verkligen så? Att ämnesomsättningen sjunker med stigande ålder? Kunde tänka mig det eftersom jag numera får vara vaksam på vikten. Kanske kan jag hålla den med 6:1 annars får det bli 5:2 igen. Vi är glada att ha ett fint matställe bara 5 kilometer från där vi bor. Igår var det fint iordninggjort för oss med vit duk och allt.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback