Fredag igen!!

Hur fort kan en vecka gå????  Strålande sol är det minsann äntligen, fast bara +4 nu på morgonen. Kanske kan det blir en kväll med grillning. Länge sedan sist. Har glömt recept på goda grillsåser men det brukar finnas på nätet.

Kommentarer
Postat av: TT

Underbart med fredag igen!

Tack tack för inbjudan! Nu sa jag åt gubben att i sommar ska vi banne mej komma i väg neråt er, vi har inte så mycket inbokad vad jag vet så det vore jätteskoj!!

Jag har en teori om dotterns anfall, hon har haft väldigt hög stressnivå sista tiden... hoppas inte det sker igen i alla fall.

Svar: Klart ni ska ta en tur. Om ni vill komma in några dagar i ett av husen får ni höra av er innan så det finns nåt ledigt. Om ni har eget boende med er så spelar det mindre roll och behövs inte så lång framförhållning. Bara en pling innan så vi är hemma och det är vi för det mesta.
Inga Magnusson

Postat av: znogge

Visst hittar man mycket på nätet och det gäller även bra recept! Det blir grillat hos oss också för vädret är riktigt bra :-)

2015-05-08 @ 12:02:49
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: AnnaKK

Håller med om att tiden går FORT - särskilt så här års!? Nu när försommaren snart sätter i, så vill man ju inget hellre än att bara sätta ner foten och BROMSA!?! :-)

Liknande väder här - blir det inte varmare snart så lär väl den där efterläntade försommartiden bli ännu kortare och passera ännu snabbare än vad den brukar... <:-I

Och grilla ska vi inte göra - ikväll kommer det att serveras hjortstek till middag. Tillagad i vanliga ugnen. :-)

Svar: Hjortstek! Avis!
Inga Magnusson

2015-05-08 @ 15:19:23
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback